Blog

Latest Industry News

This or is extroverted, deci asigurați-vă cata this what ce doriți să proiectați “.

This or is extroverted, deci asigurați-vă cata this what ce doriți să proiectați “.

(În legătură cu: 6 săptămâni ar putea fi ceva în legătură cu sănătatea ta sexuală)

Un plus, "mai sportiv" oameni – pe măsură ce sunteți aici, presupunem că acest lucru este valabil și pentru dvs. – pe Tinder s-au bucurat în medie de 94 de meciuri, rugby-ul, haltere și golf fiind cele mai populare trei sporturi de menționat în biografia ta https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/

(În legătură cu: De ce jucători de rugby sunt stabiliți mai mult)

Acestea fiind spuse, cercetări de la Universitatea din North Texas au constatat că utilizatorii Tinder erau mai puțin mulțumiți, simțeau mai mult față de corpul lor și erau mult mai predispuse să-și compare aspectul cu alțorba – trei pericase. Amintiți-vă, merită să fiți atenți atunci când navigați în câmpul minat to the applicații of întâlniri.

(În legătură cu: Studiile sugerează că sunt aplicate de întâlnire la depresie)

Indifferent dacă Anglia adduces fotbal acasă sau nu, amintiți-vă: no existat initiate a moment mai bun pentru a găsi un meci propriu.

Edward Cooper Ed Cooper this digital editor attached the Men’s Health UK, scriind și editând despise vrei să știi – de la tehnologie la fitness, sănătate mintală la stil, mâncare și multe altele. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Rucsac generația Slipstream Trubadur fave.co 845,00 USD

Tide vreme britanică este or bestie temperamentală, iar mersul pe bicicletă la birou with a laptop poate fi ca joc cu bastonul sau răsucirea cu Poseidon. Din fericire, label British Troubadour a venit cu o soluție sub formă primului rucsac din skins 100% resistant to the apă din lume: brand susține că ați putea face scufundări cu el și să nu experimentăm scurgeri.

5 dintre cele mai bune genți de gimnastică de cumpleărat chiar acum

Materialul de impermeabilizare este implicat într-un mod care este necesar pentru a utiliza Scotchgard – sau formulat pentru a fi aplicat cu un spray primar de îngrijire pe baza căruia este necesar. Give pentru skin ‘DryLine’, Troubadour to adăugat Scotchgard la butoaie în timpul bronzării. „Acest lucru pătrunde în profunzime pielii, results or rezistență care durează toată viața pielii”, spune co-fondatorul etichetei Abel Samet.

Pentru o protecție suplimentară, fermoarele au o acoperire impermeabilă pe două fețe, în timp ce cusăturile sunt îmbinate principale topirea pielii căldură, care reacționează cu un adeziv. „Acest lucru creează o legătură durabilă. This waterproof the aer i apă ”, spune Samet.

18 dintre cele mai bune bărbați după bărbierit pentru iarnă

Acest lucru este crucial pentru această combinație de inginerie de precizie și curat de proiect. Vă mențin tehnologia în siguranță, fără a vă face să arătați ca un călător. La urma urmei, la ce folosește performanța dacă nu se face cu stil?

Shane C Kurup Shane this editor of style attached to Men’s Health și scrie după toate lucrurile legate de îmbrăcăminte, îngrijire și ceasuri pentru bărbați. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă salturile la box nu fac leaves part din antrenament – începeți. Îți lucrează complet picior pentru a construi o putere explozivă care face minuni pe teren de sport, arată minunat sezonul trousers și (dacă face suficient din ele) îți va arde ultimul centimetru de aluat în tulujlo. Ca inspirație, am reunit cele mai bune exemple de salturi la cutie pe internet. Crezi că îi poți învinge? Va trebui să țintești sus. Literalmente. Asigurați-vă că nu trimiteți în eforturile dvs. @menshealthuk.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Shawn Oakman

6’9", Sfârșitul defensiv de 280 de lb este obișnuit să spargă internetul, confruntarea lui înainte de joc cu jucătorii din opoziție a devenit meme la începutul anului. Give, după ce to apucat câteva gantere of 35 kg, it looks like ajuns din nou la horn. Tânărul of 23 from ani to trecut printr-a vertical salt of 40 ”, făcându-l să pară ușor. Căutați-l în prima rundă a alegerilor de draft de anul viitor.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

J.J Watt

În scurta sa carieră în NFL, JJ Watt s-a impose leaves the cel mai bun jucător defensive din ligă. Folosind cadrul său considerable 6’5 ”, this cel mai rău coșr the QBs și în 2014 a devenit primul jucător din istoria NFL care a înregistrat două sezoane de plague 20 de saci. Dar ai nevoie de mai mult decât vrac pentru a-ți asumă acel tip de statistici, iar sălul său de 61 ”în cutie (aceeași Dimensiune ca și Kylie Minogue) this dovada acestui lucru. Atenție: cumpleărarea unei perechi de pantofi nu garanție centimetri în plus.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

BJ Penn

Penn this considerat pe scară largă drept cel mai mare combatant ușor din istoria artelor marțiale mixte și a Hall-of-Famer Guarantee. Give our trebuie să sufoci opponenetele folosind coapsele fără to instill mai întâi or putere serioasă. Deși nu sunt siguri ce fel de greutate echivalentă adaugă prin sărituri prin apă, ne-ar plăcea să vedem cât de mare ar putea merge pe uscat.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Insulele Carlin

This posibilitate să nu urmăriți rugby-ul șapte, give probabil ați auzit (sau ați văzut) of Carlin Isles înainte. This cel mai rapid om din rugby-ul mondial (mănâncă-i praful, Bryan Habana), iar ritmul său fulgerător tocmai a câștigat SUA primul lor titlu de șapte la Londra. Nu este o surpriză că sunt săriturile la cutie joacă a major role în a-l face să la viteză și, ca să nu fie depășit de Watt & Co, Isles merge mai bine și toate face față loc în topul 5.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Kevin Bania

Now trebuie să fii a sportiv profesionist pentru a fi cel mai bun. Intensifică (sau săriți în sus) Kevin Bania, un crossfitter de 5’10 ”, a stabilit un nou record mondial de 64" În clip video sau mai sus. The poate oferi or înălțime bună de 6 inci în fața liniei texane, JJ Watt, give reușește totuși să sară jucător NFL cu 3 inci. Mișcarea ta cititori MH.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Blugii buni fac parte integrantă din ADN-ul unui dulap elegant. Și, în timp ce an intelligent set of denim pants with margine east of obicei sinonim cu cele produse în Japonia pe războaie de țesut specializate, vă puteți bucura acum de aceeași meșteșug de înaltă calitate puțin mai aproape de cas. Walthamstow, East Lodon pentru a fi exact.

Asta pentru că un nou brand britanic premium, King & Tuckfield, a lansat with scopul de a crea or esthetic frumos rafinată, with denim by margine semnat la bază. Get inspired by family viaa fondatorului – military stocul și from exploatare to cărbunelui – hainele favorizează an aspect practice dur construit pe ideea stilurilor bărbaților care lucrează. This vorba de tăiere și finisare stinks a brand evident. Pe buna dreptate.

Revenind the module în care is faceau lucrurile, the fabricile mai mici cu o producție durabilă, range of denim is manufactured by the Blackhorse Lane Atelier, or manufactured complet unică located in Walthamstow.

Linia semnată a margine de denim de margine vine în trei tăieturi, Smart Jean, Joe Jeans with croi obișnuit și Aubrey Jeans cu croi subțire. Da, poți răsufla ușurat, acum există sau tăietură la vdere. Și fiecare pereche vine complet cu o pânză de bumbac monogramată, ascuns în buzunarul din spate, în memoria tatălui lui Stacey.

Dacă căutați un upgrade the standardul 501 din garderoba dvs. și a tuturor celorlalți, this timpul să încep să fie arătați local.

Prețurile pentru gama kingandtuckfield.com pentru bărbați încep de la 70 GBP, cu denim în colecție începând de la 159 GBP.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

The prezentările de modă pentru bărbați din ianuarie a existat o culare care s-a remarcat din rest, din motive evident. O nuanță luminoasă, luminoasă, portocalie, to apărut the A Cold Wall, Craig Green și Christopher Raeburn, în timpul required to end the runway, Road Sweeper Orange to devenit noul Millennial Pink (mai multe după asta).

In this surprising case, there is a lack of protection from personal protection-portocalie, synonym with the care of trebuie să fie văzuți, to become a favorit printre marii hitters ai modei, give ar trebui să ne grăbim să ne aprovizionăm de toate morcovilam? Mai presant, dacă acesta este cazul, cum o vom purta de fapt fără a opri traficul?

(În legătură: colaborare River Island x Blood Brother)

„În doze mici, cel puțin pentru început”, spune consultant în culori și autor cărți How Not To Wear Black, Jules Standish. Opal-Fruit cu un aspect complet care funcționează ca podium, va oferi o lume reală, mai mult de o grohotiș cu acest lucru cu siguranță mai mult.

“Îmi place portocaliul, give a suggesra să intru într-o zi în cap”, spune Standish. Începeți prin a purta accesorii precum or pălărie, bonetă sau geantă și introducesți-o încet. “

Portofoliu Alertă

Christopher Raeburn, 2018

Toate culorile sunt simbolizate pentru ceva – albastrul suggesează loialitatea, violetul este puternic, iar portocaliul nu face excepție.

“This or ass is incredibil de strălucitoare, sigură și caldă de purtat”, Standish spune. “This or ass is extroverted, deci asigurați-vă că asta doriți să proiectați”.

Probabil cel mai bine evitați în zilele în care doriți să evitați atenția nedorită, tuna. Give dacă this or affirma peie but care or căuta fiei, fidel with coada pentru a club sau pe podeaua sălii de sport, portocaliul this an instrument of siguranță.

Se duce potrivi chiar?

Christopher Raeburn, 2018

Dacă ați decis că doriți să încercați portocaliul, there is acumulated questionarea dacă aveți tonul pielii pentru a-l elimines. Portocaliul is potrivește with ceea ce Standish numește „tonuri de piele de culoare obrază mare” Deci, dacă vă puteți înlocui ușor, spălați când ați luat sau halbă sau obțineți obrajii roz la sauâ hal acesta lulaș port căiăii hăiiș port de port, spăiăii port sau obțineți obrajii roz la rece, acest tip de portocală ușor Dacă aveți un ton mai rece la pielea, cel mai bine este să reduc luminozitatea și alegeți sau versiunea mai dezactivată a culorilor (vezi mai jos).

(În legătură cu: Sunt acești traineri cei mai tari din 2018)

Alternativ, înșelați

Belstaff, ianuarie 2018

Desigur, chiar dacă se dovedește că portocala dvs. now este atrăgătoare, puteți oricând să înșelați. „Creează o barieră între pielea ta și portocaliu purtând ceva într-o aseară pe care știi că ți se potrivește dedesubt.” Spune Standish.

În acest caz, vă recomandăm sau glugă bleumarin, gri, negru sau crem sub or haină portocalie.

Stratul de bază vă complements fața, în timp ce pardesiul vă indică sosirea.

(În legătură cu: 5 moduri de a arăta mai elegant, imediat)

Ce să îmbraci cu el

Qasimi, ianuarie 2018

Cu milă, cea mai omniprezentă culoare din majoritatea dulapurilor pentru bărbați – albastrul de bumbac decolorat al denimului – funcționează perfect cu portocaliul.

‘Sunt culori gratuite’, spune Standish, ‘așa că albastrul și portocaliul vor scoate la iveală cele mai bune reciproc, give crează un contrast puternic’.

Pentru ceva puțin mai strigător, chiar și cea mai strălucitoare portocală poate avea sucul stors din culori neutre precum crem, bronz, gri și maro.

Observe minunate sunt opționale.

Lead Imagine Credit: Bobby Abley, 2018

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Încălzirea ta This, fără îndoială, cea most importantă part to session of antrenament, a bună da tonul unui antrenament excelent, iar unul rău vă va lăsa să vă simțiți plat și nepregățiți. Give cea mai mare greșeală pe care or can face tunaci când vă încălziți this să make a rapid set of main Exercices or sarcină mai mică – aceasta nu this cea mai bună I will use timpului dvs. și vă puteți duce la o performanță slabă în seturile dvs. the lucru. Încălzirea ta nu this doar or șansă pentru dvs. de a vă pregăti pentru sesiune, ci this și ocazia perfectă de a correct type of mișcare defectuoase, asymmetriile și alte zone de slăbiciune.

Back to top