Blog

Latest Industry News

Ești convins când guvernul spune să nu-ți faci griji

Ești convins când guvernul spune să nu-ți faci griji

Cum v-a afectat recenta luptă partizană opinia dvs. despre un singur plătitor?

Nu a făcut-o; Mereu l-am favorizat. Nu a fost; M-am împotrivit mereu Îmi place Mai mult Îmi place Mai puțin Voturi totale: 733 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Un număr tot mai mare de cercetări sugerează că unii pacienți dezvoltă obiceiuri opioide pe termen lung după ce au primit medicamentele după intervenția chirurgicală.

Ar trebui ca prescripțiile postoperatorii de opioide să fie limitate la 72 de ore?

Da Nu Voturi totale: 678 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Unele linii directoare, dar nu altele, solicită ca toți cei de vârstă Medicare să fie depistați pentru deficiențe cognitive – o problemă în lumina reflectoarelor, deoarece președintele Trump, în vârstă de 71 de ani, își primește fizicul anual

Ar trebui ca toți indivizii de vârstă Medicare să fie supuși screeningului pentru afectarea cognitivă?

Da Nu Total voturi: 549 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

FDA promovează o nouă strategie anti-fumat: scoaterea nicotinei din țigări, deoarece proprietățile sale de dependență sunt cele care îi fac pe oameni să fumeze

Va fi această abordare ultimul cui în sicriul tutunului?

Da Nu Total voturi: 338 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Republicanii din Senat nu au putut adopta un proiect de lege pentru abrogarea și înlocuirea, sau chiar abrogarea, a Legii privind îngrijirea accesibilă, iar președintele Trump a dat vina pe ambele părți

Cine credeți că este cel mai responsabil pentru eșecul adoptării legislației?

Republicanii Congresului Democrații Congresului Președintele Trump Premisa întrebării este defectuoasă Total voturi: 633 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valide, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

O intervenție acordată afro-americanilor hipertensivi la frizerii a dus la o scădere mare a tensiunii arteriale medii

Sunt tacticile de acest fel o idee bună pentru populațiile defavorizate?

Da Nu Total voturi: 250 sondaje Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Un studiu recent a confirmat că costurile din buzunar pentru asistența medicală au crescut după intrarea în vigoare a Legii privind îngrijirea accesibilă, în principal pentru persoanele cu venituri medii și mai mari. Dar costurile generale ale asistenței medicale au crescut mai repede decât venitul gospodăriei de zeci de ani

ACA în sine face ca asistența medicală să fie mai puțin accesibilă?

Da Nu Total voturi: 540 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Societatea Americană a Cancerului, declarând că vaparea cu nicotină este mai puțin dăunătoare decât fumatul, a aprobat cu precauție țigările electronice ca un ajutor pentru încetarea fumatului pentru fumătorii care nu vor utiliza metode aprobate de FDA pentru a renunța

Acesta este apelul potrivit?

Da Nu Total voturi: 351 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

O altă împușcare în masă a ridicat din nou problema ce pot face medicii și alți furnizori pentru a preveni astfel de tragedii

Care este cel mai bun rol pentru profesioniștii din domeniul sănătății în prevenirea violenței cu armele?

Întrebați pacienții cu privire la factori de risc specifici Faceți lobby pentru legi mai stricte asupra armelor. Lucrați pentru un acces mai bun la serviciile de sănătate mintală. eșantioane, ci mai degrabă un instantaneu al gândurilor colegilor dvs.

Medicii care examinează cererile de preautorizare pentru companiile de asigurări au declarat pentru Milton Packer, MD, că dacă un medic este „cu adevărat serios” în legătură cu o cerere respinsă, el sau ea ar trebui să ceară „din nou și din nou”

Dacă solicitarea dvs. inițială este respinsă, câte încercări mai faceți de obicei pentru a o aproba?

Niciuna Doar încă o încercare Oricâte sunt necesare pentru a obține aprobarea Total voturi: 365 de sondaje Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Comisarul FDA Scott Gottlieb a semnalat disponibilitatea de a se baza mai mult pe datele post-comercializare în reglementarea noilor medicamente, în ciuda criticilor privind numărul de avertismente de etichete adăugate medicamentelor în anii care urmează aprobării

Cât de dispus sunteți să prescrieți medicamente nou aprobate?

Foarte dispus Oarecum dispus Oarecum reticent Foarte reticent Total voturi: 295 Sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Presiunile financiare și administrative reduc timpul pe care medicii îl pot petrece pentru îngrijirea directă a pacientului

Cât timp petreci, în medie, cu fiecare pacient?

5-10 minute 10-20 minute 20-30 minute >30 de minute Voturi totale: 502 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Departe de lumina reflectoarelor publice, secretarul HHS, Tom Price, MD, sa întâlnit cu medicii, iar departamentul a luat mai mulți pași pentru a ușura cerințele de reglementare

Price a fost bun pentru medici?

Da Nu Prea curând pentru a spune Total Voturi: 293 Sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Un medic blogger a susținut recent că o soluție la problema costurilor medicale ridicate este de a plăti mai puțin medicii, reducând în același timp costurile urotrin pentru potenta de afaceri.

Ar trebui medicii să ia o reducere a salariilor pentru a ajuta la reducerea costurilor asistenței medicale?

Da Nu Total voturi: 631 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Șeful SAMHSA a declarat că marijuana este un drog periculos, în ciuda pretențiilor industriei de siguranță și a percepției publice că este relativ benignă

Care crezi că este cel mai periculos?

Alcool Tutun Marijuana Total voturi: 757 Sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt probe statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Alte trei țări industrializate – două cu scheme de asigurări private – au indicatori de sănătate egali sau mai buni decât SUA, cu costuri mult mai mici, a constatat MedPage Today

Ar trebui SUA să facă mai mult pentru a imita acele țări?

Da Nu Total voturi: 390 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.,

Congresul a adoptat proiectul de lege privind reforma fiscală care includea abrogarea mandatului individual al ACA, dar rămân întrebări cu privire la viitorul general al lui Obamacare.

Cum va arăta sistemul de sănătate în acest moment din 2021?

Remediere permanentă la sistemul ACA Revenirea la sistemul pre-ACA Un singur plătitor Alte voturi totale: 545 Sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

La suprafață, îndulcitorii artificiali ar trebui să ajute oamenii să reducă consumul de zahăr și riscul de obezitate, dar o serie de studii au sugerat că nu este cazul

Indulcitorii artificiali au beneficii pentru sănătate?

Da Nu Total voturi: 667 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valide, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Asistența medicală a spitalului a devenit mai robotică și mai puțin receptivă din cauza cerințelor de documentare și a altor sarcini administrative, spune Milton Packer, MD

Trecerea la regimentare și documentare în spitale indică moartea asistenței medicale la pat?

Da Nu Total voturi: 494 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Un reumatolog proeminent și-a îndemnat colegii săptămâna trecută să respecte efectul placebo, chiar și pentru terapiile fără dovezi de beneficii fiziologice

Scrii vreodată prescripții în primul rând pentru efectul placebo?

Da Nu Total voturi: 201 sondaje Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Un studiu italian a confirmat un raport anterior că șobolanii expuși la radiații ale telefonului mobil au o incidență mai mare a schwanomilor maligni

Ești convins când guvernul spune să nu-ți faci griji?

Da, nu sunt un șobolan Nu, acest lucru are nevoie de studii suplimentare Voturi totale: 479 sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al gândirii colegilor dvs.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

ORLANDO – Un nou tratament de terapie genică pentru ischemia critică a membrelor – terapia non-virală pe bază de plasmidă de ADN care codifică factorul 1 derivat din celule stromale, denumită JVS-100 – nu a îmbunătățit vindecarea rănilor atunci când a fost adăugată la revascularizare, cercetătorii raportat aici.

Studiul randomizat, dublu-orb STOP PAD, cu 109 pacienți, nu a arătat niciun avantaj pentru nici o doză de agent utilizat în îmbunătățirea scorului de vindecare a rănilor, iar doza mai mică a avut tendința spre o progresie mai mare a plăgii în comparație cu placebo.

Back to top