Blog

Latest Industry News

Με μια συναυλία αλληλεγγύης μεγάλης κλίμακας με το σύνθημα “Voices for Refugees” στο Heldenplatz στη Βιέννη στις 3.

Με μια συναυλία αλληλεγγύης μεγάλης κλίμακας με το σύνθημα “Voices for Refugees” στο Heldenplatz στη Βιέννη στις 3.

10.50 π.μ. | Συναυλία αλληλεγγύης στο Heldenplatz

Με μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης υπό το σύνθημα “

Φωνές για πρόσφυγες

“Στις 3 Οκτωβρίου, καλλιτέχνες όπως ο Zucchero, ο Konstantin Wecker και το τοπικό συγκρότημα Kreisky θα ερμηνεύσουν για” μια ανθρώπινη αλληλεγγύη Ευρώπη “στο Heldenplatz στη Βιέννη Γνωστή συνέντευξη τύπου.

© APA / dpa / Ο Patrick Seeger Konstantin Wecker θα εμφανιστεί επίσης για καλό σκοπό

Με την ελεύθερη είσοδο, η «εξέγερση των αξιοπρεπών και αγανακτισμένων» (Fenninger) υποτίθεται ότι προσελκύει δωρεές που συλλέγονται επί τόπου και μεταβιβάζονται σε έργα βοήθειας. Θέλουν να ζητήσουν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ιδιαίτερα όλους τους αυστριακούς δημάρχους να προσλάβουν πρόσφυγες. “Είμαι ενθουσιώδης για την αλληλεγγύη στην Αυστρία και την Ευρώπη, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που δεν αντιδρούν σωστά”, δήλωσε ο διευθυντής του Volkshilfe, ο οποίος σχεδιάζει την εκδήλωση για δύο μήνες.

Η συναυλία οργανώνεται σε μια ευρεία συνεργασία με τους οργανισμούς βοήθειας Arbeiter-Samariter-Bund, Caritas, Diakonie, Hilfswerk και Ερυθρός Σταυρός. Εκτός από τους αναφερόμενους καλλιτέχνες, ο καλλιτέχνης καμπαρέ Thomas Stipsits, ο τρίο φον Μάσσεκ, ο Christoph, επιβεβαίωσαν επίσης Lollo, “Die Große Chance” – νικητής Thomas David, το συγκρότημα Tagträumer, το δίδυμο Seiler Ο Speer και ο καλλιτέχνης Raoul Haspel, που κατέκτησαν τα charts με το τραγούδι του “Minute of Silence (Traiskirchen)”. Περισσότερα πρέπει να ακολουθήσουν.

10:35 π.μ. | Μεταφορά με λεωφορείο προς τη Βιέννη

Στη συνοριακή διέλευση του Νικελσντορφ, τα λεωφορεία παρασχέθηκαν το πρωί της Παρασκευής για να μεταφέρουν πρόσφυγες στη Βιέννη. Έχετε περίπου 1.000 θέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Helmut Marban στο APA. Ταυτόχρονα, καταβλήθηκαν προσπάθειες για την οργάνωση ταξιδιωτικών επιλογών σε ταξί έναντι πληρωμής για πρόσφυγες που το θέλουν. Το Ostautobahn (A4) προς την κατεύθυνση της Βιέννης ήταν αρχικά κλειστό.

Το πρωί, περίπου εκατοντάδες πρόσφυγες θα έκαναν το δρόμο τους από την περιοχή του χώρου στάθμευσης στο Β10 προς το σιδηροδρομικό σταθμό. “Πολλοί μόλις άρχισαν να περπατούν”, ανέφερε ο Μάρμπαν. Μερικοί επίσης έψαχναν τον δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο. Το Α4 είναι ακόμα μπλοκαρισμένο προς την κατεύθυνση της Βιέννης.

© APA / EPA / Csaba Krizsan Οι πρόσφυγες μεταφέρονται με λεωφορεία

Θα παραμείνει έτσι προς το παρόν επειδή η αστυνομία ακολουθεί επίσης ένα διαφορετικό σχέδιο: «Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να ξεφύγουν με ταξί. Τώρα θα οργανώσουμε εταιρείες ταξί ή θα αναζητήσουμε επαφές που μπορούμε να παρέχουμε σε άτομα που θέλουν να πάρουν ταξί και που θέλουν να πληρώσουν για αυτό. δημιουργήστε μια επιλογή επιβίβασης. “

https://reduslims.me/gr/

Αυτή η δυνατότητα θα καταστεί διαθέσιμη τις επόμενες ώρες, προκειμένου να χαλαρώσει η κατάσταση στους άλλους δρόμους και να απομακρυνθούν οι άνθρωποι. Οι συνομιλίες συνεχίστηκαν ακόμη όσον αφορά την σιδηροδρομική κυκλοφορία.

10:20 π.μ. | Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων από το Ελβετικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα

Το Swiss Football League (SFL) διεξάγει εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων ως απάντηση στην προσφυγική κρίση στην Ευρώπη. Για κάθε γκολ που σημειώθηκε στο Σούπερ Λιγκ και το δεύτερο πρωτάθλημα Challenge League το σαββατοκύριακο, το πρωτάθλημα δωρίζει 500 φράγκα (457,75 ευρώ) στην Ελβετική Αλληλεγγύη. Για τον διευθύνοντα σύμβουλο της SFL Claudius Schäfer, το πρωτάθλημα είναι έτοιμο να υπερασπιστεί άτομα που εκτοπίστηκαν από τις χώρες τους: «Στην SFL την περασμένη σεζόν, παίκτες από περίπου 50 έθνη ήταν ενεργοί. Οι σύλλογοι μας δείχνουν καθημερινά τι σημαίνει ένταξη και αλληλεγγύη».

9.20 π.μ. | Το περίγραμμα ανοίγει ξανά

Σύμφωνα με τον Asfinag, η διέλευση των συνόρων Nickelsdorf προς την Ουγγαρία άνοιξε ξανά στις 9 π.μ. Μετά την Αυστρία, η κλειδαριά παρέμεινε στη θέση της προς το παρόν. Επιπλέον, του ζητήθηκε να προσέξει τους ανθρώπους στο δρόμο, ανάλογα ένα όριο ταχύτητας 60 km / h.

9.10 π.μ. | Πολλοί άνθρωποι καταρρέουν

Οι 120 περίπου υπάλληλοι του Ερυθρού Σταυρού είχαν τα χέρια τους γεμάτα εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του οργανισμού βοήθειας, περίπου 5.000 πρόσφυγες φέρονταν στη συνοριακή διέλευση του Νικελσντορφ κατά τη διάρκεια της νύχτας. “Αυτό που ήταν ήδη αισθητό χθες το βράδυ: Είχαμε έναν σχετικά μεγάλο αριθμό περιστατικών κατάρρευσης για να το αντιμετωπίσουμε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Tobias Mindler στο APA.

Σχετικά πολλοί άνθρωποι κατέρρευσαν από την εξάντληση ενώ περίμεναν λεωφορεία ή έφταναν. “Το παρατηρήσαμε πολύ κατά τη διάρκεια της νύχτας.” Όσοι επλήγησαν υποβλήθηκαν σε θεραπεία και μετά οδήγησαν. Λεωφορεία έμειναν μέχρι τις 1 π.μ. για να μεταφέρουν όσους περιμένουν. “Τώρα συμβαίνει ότι οι άνθρωποι κάτω από το κουβούρι δυστυχώς δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν λεωφορεία και να κάνουν πεζοπορία”, ανέφερε ο Μίντλερ.

Πολλοί συνεχίζουν τώρα με τα πόδια

# Νικελσντορφ

Θόλος

pic.twitter.com/gGegekY3u3

– Κοσμήματα Julia (@SchmuckJulia)

11 Σεπτεμβρίου 2015

Εν τω μεταξύ, μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστή. Στον κεντρικό δρόμο, οι πρόσφυγες κινούνται προς το σιδηροδρομικό σταθμό. “Θα πρέπει να ανοίξουμε ένα άλλο κέντρο φροντίδας εκεί.” Αυτό σημαίνει μια επιπλέον προσπάθεια, διότι σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ερυθρό Σταυρό δεν υπάρχουν τρένα.

Περιστασιακά, άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τη νύχτα. Με την παρουσία γιατρών, η ιατρική περίθαλψη μπορεί συνήθως να πραγματοποιείται επιτόπου. Ο εκπρόσωπος του οργανισμού βοήθειας εξήγησε ότι οι ασθενείς θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο μόνο εάν απαιτούνται περαιτέρω διευκρινίσεις.

8.40 π.μ. | Η διέλευση των συνόρων Nickelsdorf έκλεισε

Η συνοριακή διέλευση του Νικελσντορφ στο Ostautobahn (A4) έκλεισε για κυκλοφορία την Παρασκευή το πρωί για λόγους ασφαλείας. “Η έντονη βιασύνη των ανθρώπων στην περιοχή των συνόρων καθιστά απαραίτητο τον αποκλεισμό και των δύο κατευθύνσεων”, δήλωσε ο Asfinag σε μια εκπομπή. Η κλειδαριά ξεκίνησε περίπου στις 7:00 π.μ. Πόσο καιρό θα παραμείνει σε όρθια θέση ήταν αρχικά ασαφές.

Δεν υπάρχει άμεση διαδρομή εκτροπής καθώς ο ομοσπονδιακός δρόμος 10 είναι επίσης κλειστός, ενημέρωσε το Asfinag. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή μόνο η παράκαμψη της παραμεθόριας περιοχής σε μια μεγάλη περιοχή. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν καθήκοντες την Παρασκευή να φροντίζουν και να προστατεύουν τους ανθρώπους που φτάνουν. Ο Asfinag προέτρεψε τους αυτοκινητιστές που βρίσκονται κοντά στην παραμεθόρια περιοχή να είναι πιο προσεκτικοί με τους ανθρώπους στο δρόμο.

7.50 π.μ. | Ταπεινωτικές εικόνες από την Ουγγαρία

Ένα βίντεο από την Ουγγαρία προκαλεί επί του παρόντος αναταραχή στα κοινωνικά μέσα. Αυστριακοί ακτιβιστές δήλωσαν ότι βρίσκονταν στο κέντρο υποδοχής του Röszke την Τετάρτη το απόγευμα και επέστρεψαν ταπεινωτικές φωτογραφίες του βραδινού γεύματος. Μπορείτε να δείτε πώς οι αστυνομικοί διανέμουν ρολά λουκάνικων και μπουκάλια νερό – αλλά όχι παραδίδοντας τα δελτία στα χέρια των ανθρώπων ή τουλάχιστον τα βάζετε έτοιμα, αλλά απλά ρίχνοντας το φαγητό στα κεφάλια των ανθρώπων στην ομάδα.

Τι συνέβη στη νύχτα

Οι πρόσφυγες που είχαν φτάσει στο Nickelsdorf έφτασαν με τρένο και πέρασαν τα σύνορα με τα πόδια. Εκτός από το πλήθος λόγω του μεγάλου αριθμού ανθρώπων, δεν υπήρξαν περιστατικά. Οι πρόσφυγες τώρα περνούσαν τη νύχτα σε τέσσερα μέρη γύρω από τη διέλευση των συνόρων. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχαν περίπου 2.600 πρόσφυγες στο Nickelsdorf κοντά στη διέλευση των συνόρων στις 6 π.μ., περίπου 1.000 έως 1.500 από αυτούς κοιμήθηκαν κάτω από ένα κλειστό θόλο. . Εκατοντάδες ακόμη στεγάστηκαν σε διαφορετικά μέρη εκείνη την εποχή – περίπου 600 άτομα στην περιοχή Mattersburg και 600 στα λεγόμενα Pannonia Fields.

Η αστυνομία του Μπούργκενλαντ αναμένει και πάλι μεγάλο αριθμό προσφύγων κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Αστυνομίας του Μπούργκενλαντ Χανς Πίτερ Ντόσκοζιλ, 7.500 άτομα έφτασαν όλη την Πέμπτη. Ο Ντοσκόζιλ ανέμενε παρόμοιο αριθμό μεταναστών στη συνοριακή διέλευση την Παρασκευή.

Ο Ντοσκόζιλ ήταν επικριτικός για την πολιτική ενημέρωσης των ουγγρικών αρχών στο “ZiB 2” στην τηλεόραση ORF την Πέμπτη το βράδυ. “Δεν λάβαμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε”, δήλωσε ο κρατικός διευθυντής της αστυνομίας. Οι Ούγγροι συνάδελφοι δεν ανακάλυψαν πόσους πρόσφυγες αναμενόταν για τη νύχτα μέχρι τις 6 μ.μ.

Δεκάδες χιλιάδες στο δρόμο

Οι αριθμοί από τη νότια Ευρώπη δείχνουν ότι το κύμα δεν θα μειωθεί ούτε τις επόμενες ημέρες. Περίπου 22.500 πρόσφυγες καταγράφηκαν στο ελληνικό νησί της Λέσβου κοντά στα τουρκικά σύνορα τις τρεις ημέρες μεταξύ Δευτέρας και Πέμπτης το απόγευμα. Η Σερβία αναφέρει επίσης αριθμούς ρεκόρ: 5540 άτομα καταγράφηκαν στη Σερβία μόνο την Πέμπτη, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς την Πέμπτη στην κρατική τηλεόραση RTS στο Βελιγράδι. Μέχρι στιγμής, κατά μέσο όρο 2000 μετανάστες από την πΓΔΜ είχαν φτάσει στη Σερβία.

Gabriel: Η Ευρώπη πηγαίνει στα σκυλιά

Ο Γερμανός ηγέτης του SPD Sigmar Gabriel προειδοποίησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θα μπορούσε να αποτύχει λόγω της προσφυγικής κρίσης. “Είτε οι Ευρωπαίοι έρχονται στο μυαλό τους, είτε η Ευρώπη πηγαίνει στα σκυλιά”, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυριακής το απόγευμα στο ZDF. Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα είναι τα ανοιχτά σύνορα. Η Ανατολική Ευρώπη ζει ουσιαστικά από αυτήν.

“Χρηματοδοτούμε την ευρωπαϊκή ανάπτυξη με ισχυρά κράτη”, πρόσθεσε ο Gabriel. Όλα αυτά δεν θα λειτουργούν πλέον εάν κανείς δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες και οι πρόσφυγες δεν είναι πλέον εγγεγραμμένοι όταν εισήλθαν σε κράτος μέλος της ΕΕ.

“Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων έρχονται στο μυαλό τους”, πρόσθεσε ο Γκαμπριέλ. Στην τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε έναν Σλοβάκο ευρωβουλευτή ότι η χώρα του απλά δεν ήθελε να δεχτεί πρόσφυγες. “Η Ευρώπη δεν πηγαίνει από το σύνθημα: Θα λάβω μέρος αν λάβω χρήματα”, δήλωσε ο Γκάμπριελ. Τελικά, η Σλοβακία θα ήταν ένας από τους μεγάλους ηττημένους εάν τα σύνορα στην Ευρώπη έκλειναν.

Η Γαλλία ανησυχεί για τη ρωσική δέσμευση στη Συρία

Μετά τις ΗΠΑ, η Γαλλία εξέφρασε επίσης ανησυχία για τις ενδείξεις για την αυξημένη στρατιωτική συμμετοχή της Ρωσίας στη Συρία, μια χώρα με εμφύλιο πόλεμο. “Αυτό με ανησυχεί”, δήλωσε την Πέμπτη το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Laurent Fabius στο τηλεοπτικό κανάλι France 3.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αρνήθηκε ότι η χώρα του εμπλέκεται περισσότερο στη σύγκρουση στη Συρία, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι του είχε πει σε ένα τηλεφώνημα ότι υπήρχε αντίστοιχη νοημοσύνη, πρόσθεσε ο Φάμπιος. “Δεν θα καταλήξετε σε λύση προσθέτοντας πόλεμο στον πόλεμο”, προειδοποίησε ο Φάμπιος. Αντίθετα, πρέπει να υπάρχει μια πολιτική λύση στη σύγκρουση στη Συρία. Ελπίζει ότι “Αμερικανοί, Ρώσοι, Ιρανοί κ.λπ.” συνεισφέρετε σε αυτό.

Η Ρωσία είναι ένας από τους τελευταίους υποστηρικτές του αρχηγού κράτους της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

AnnforeverFr., 11 Σεπτεμβρίου 2015 14:32

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Εναπόκειται στους εκλεγμένους πολιτικούς να βρουν χρήσιμες λύσεις για τέτοιες καταστάσεις. Η τρέχουσα κατάσταση δείχνει ξεκάθαρα πόσο ανίκανοι και εκτός τόπου είναι διάφορες κυρίες και κύριοι στην κυβέρνησή μας. Κα M.L. είναι το κλασικό παράδειγμα ενός τραγικού λανθασμένου λάθους.

NeusiedlerseeFri., 11 Σεπτεμβρίου 2015 18:04

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Με την έννοια της λέξης, οι υπουργοί είναι υπηρέτες του λαού. Τους έχουμε επιλέξει, τους πληρώνουμε, τους δίνουμε παραγγελίες. Εάν δεν πληρούν το τελευταίο, θα πρέπει να τα απορρίψουμε χωρίς προειδοποίηση. Το συντομότερο δυνατό, πήγαινε! Αλλά για αυτό πρέπει να τους πούμε αυτό.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

christian95Fr., 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:32

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Ως πολίτης με ιθαγένεια, όλο και περισσότερο βρίσκεται σε μειονεκτική θέση! Αν κάποιος δεν απορρίψει σωστά τα απόβλητά του, θα τιμωρηθεί. Στις καθημερινές εικόνες μπορείτε να δείτε τι πετάνε αυτοί οι άνθρωποι με ανεξέλεγκτο τρόπο. (Πλήρες μπουκάλια νερό, ρούχα, ακόμη και παντοπωλεία). Δείχνουν τη βούλησή τους για “μη ένταξη” μόλις εισέλθουν στη χώρα.

christian95Fri., 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:34

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Εάν ήδη φροντίζονται από στρατό εθελοντών στα σύνορά μας, μπορεί κανείς να περιμένει από αυτούς να προσαρμοστούν στα έθιμά μας. (Δεν τους πλησιάζουμε ούτε σκουπίζουμε τη γη!)

Παρ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 18:52

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Τι δεν έχουν κάνει διαχωρισμό αποβλήτων; Ω Θεέ μου, πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να γράφεις τέτοια χάλια!

neusiedlerseeFri., 11 Σεπτεμβρίου 2015 7:25 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Διδάσκονται πώς να διαχωρίζουν τα απόβλητα στα μαθήματα.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

ξανά και ξανά Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 12:55 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

αυτός ο εφιάλτης φαίνεται να χειροτερεύει και να χειροτερεύει. η μαζική μετανάστευση, η οποία σκόπιμα ξεκίνησε, προσπαθεί με τεράστια προσπάθεια να μας πουλήσει ως «κύμα προσφύγων». θα πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να «διατάζεται» από αυτούς τους ανίκανους Ευρωπαίους τρελούς;

Martin J. H. MairFr., 11 Σεπτεμβρίου 2015 12:49

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Τι θαυμάσια μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη που εκπλήσσεται εντελώς από την εισροή προσφύγων, παρά τις πολλές ακριβές μυστικές υπηρεσίες κ.λπ. και δεν είναι σε θέση να φροντίζει σωστά τους ανθρώπους. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα πληγούμε από μια πραγματικά κακή καταστροφή με τέτοιες ανίκανες αρχές …

neusiedlerseeFri., 11 Σεπτεμβρίου 2015 12:47

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

ΝΕΑ και όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται υπό τον εθελοντικό έλεγχο του Υπουργείου Εσωτερικών και της ενημερωτικής του πολιτικής. Η κυρία Mikl-Leitnerin δεν ξέρει τι κάνει πια. Ποτέ δεν έδειξε προοπτική. Είναι πνευματικά και ψυχολογικά συντριμμένη. Όλα ανατολικά Οι υπουργοί δεν έχουν αφηρημένη φαντασία. Ή καταστέλλουν την επικείμενη καταστροφή από το φόβο του v.d. Αλήθεια.

gabyundgirls Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 12:45 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Ίσως κάποιος εδώ να γνωρίζει γιατί δεν μπορείτε να φιλοξενήσετε πρόσφυγες στο Allentsteig (2ος μεγαλύτερος χώρος στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη), όπου υπάρχουν στρατώνες ή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αρκετά εμπορευματοκιβώτια και πολλοί πρόσφυγες θα βοηθούσαν. Δεν θα έπρεπε πλέον να κοιμούνται στο δρόμο, στο ύπαιθρο, κ.λπ. Εάν προγραμματίζονται ασκήσεις από τις ένοπλες δυνάμεις εκεί, θα μπορούσαν να αναβληθούν έως ότου αποφασιστεί ποιος επιτρέπεται να μείνει ή όχι. Δεν θα υπήρχαν επίσης επιχειρήματα για το ποιος πρέπει να πάρει πόσα το υπουργείο Εσωτερικών μας και η κρατική κυβέρνηση της Κάτω Αυστρίας μπορούν να με βοηθήσουν.

neusiedlerseeFri., 11.

Back to top