Blog

Latest Industry News

Alternativa noastră a oferit următoarele puncte cheie

Alternativa noastră a oferit următoarele puncte cheie

Campaniile de acest gen sunt eficiente la orice nivel?

Da, la creșterea gradului de conștientizare Da, la strângerea de bani Da, la ambele Nu Total voturi: 3029 Sondajele Medpage Today® sunt sondaje ale celor care aleg să participe și, prin urmare, nu sunt eșantioane statistice valabile, ci mai degrabă un instantaneu al ceea ce sunt colegii dvs. gândire

Bine ați venit la ediția din această săptămână a Healthcare Career Insights. Acest rezumat săptămânal evidențiază articole legate de carieră în domeniul sănătății, scoase de pe web pentru a vă ajuta să aflați ce urmează.

Epuizarea medicilor este în creștere și găsirea unor soluții reale devine tot mai dificilă. Luarea unei vacanțe ajută adesea, dar nu este singura modalitate – Patru motive pentru care medicii ar trebui să facă voluntariat (practica medicilor) V-ați pregătit bine pentru interviul dvs. de angajare, dar sunteți gata să contracarați impresiile de interviu de secundă ale intervievatorului despre dvs.? Aceste patru strategii vă pot ajuta să întoarceți orice interviu – De ce ar trebui să renunțați întotdeauna la scenariu într-un interviu de muncă (Harvard Business Review) Când vine vorba de cele mai bine plătite locuri de muncă de medic, chirurgii ortopedici au ocupat din nou lista în acest an. Iată o defalcare a modului în care s-au descurcat celelalte specialități – Concurența pentru documente noi care promovează plata mai mare (asistență medicală modernă) Referințele dvs. de locuri de muncă ar putea fi factorul decisiv dacă obțineți sau nu postul. Înainte de a vă transmite CV-ul, iată cinci sfaturi pentru a vă asigura că referințele dvs. sunt pregătite – Cum să pregătiți pe cineva pentru a fi o referință pentru dvs. (Weatherby Healthcare) Noul sistem de plăți Medicare va fi lansat pe 1 ianuarie. se apropie, poate fi întârziată din cauza acestor rezultate recente ale sondajului – Sondajul constată că jumătate din medici nu au auzit niciodată de MACRA (Fierce Healthcare)

Melissa Byington este președinta diviziei Locum Tenens a CompHealth, cea mai mare companie de personal pentru medicii locum tenens din țară și lider în personalul medical și aliat permanent. Cariera lui Melissa în recrutarea medicilor se întinde pe aproape 2 decenii. De asemenea, ea este președinta Asociației Naționale a Organizațiilor Locum Tenens (NALTO).

Propunerea Departamentului Afacerilor Veteranilor de a permite asistenților medicali practicați avansați (APRN) să aibă autoritate de practică completă și independentă, împiedicând legile statului care îi împiedică, a declanșat o altă luptă urâtă între profesiile medicale și cele de asistență medicală. American Nurses Association o susține, AMA se opune.

Lupta pentru propunerea VA continuă o bătălie de lungă durată care se desfășoară în mod regulat în legislativele statului, deoarece asistenții medicali au încercat să-și extindă "sfera practicii" și eliminați existența "supravegherea medicului" în timp ce societățile medicale de stat s-au luptat înapoi.

Ambele părți, desigur, încadrează problema ca fiind despre calitate și acces, nu despre cine controlează. Medicii susțin că pentru a fi autorizat ca MD sau DO este nevoie de un nivel mai ridicat de educație și experiență în îngrijirea pacientului (4 ani de școală medicală și cel puțin 3 ani de instruire directă supravegheată pentru pacienți în funcții de rezidență și de bursă), ceea ce îi face să fie calificați unic pentru a lua îngrijirea pacienților, în special a celor cu afecțiuni mai avansate, în timp ce asistenții medicali susțin că pregătirea și abilitățile lor diferite, dar unice – în special cele care au fost instruiți ca asistenți medicali avansați – îi fac cel puțin calificați pentru a trata majoritatea pacienților, sau rezultate mai bune. Ambele citează studii contradictorii pentru a-și susține pozițiile.

Am experiență personală în cât de greu este să găsești un punct comun între cele două profesii sau, de altfel, în cadrul profesiei medicale în sine. În urmă cu trei ani, Colegiul American al Medicilor a publicat o lucrare de poziție în Annals of Internal Medicine, numită "Principii care susțin echipele de îngrijire clinică dinamică: un document de poziție al Colegiului American al Medicilor," pe care l-am scris împreună cu colegul meu Ryan Crowley în numele Comitetului ACP pentru Sănătate și Politici Publice. Știu că Ryan ar fi de acord cu mine că a fost una dintre cele mai provocatoare lucrări pe care le-am scris. De-a lungul celor 2 ani de cercetare și redactare a documentului, ne-am străduit să găsim poziții care să se bucure de sprijinul propriilor membri ACP, care nu erau în totalitate pe aceeași pagină cu privire la cât de greu să împingem înapoi împotriva eforturilor de extindere a sferei de practică a asistenților medicali. , dar și pentru a ne apropia de găsirea unui teren comun cu profesia de asistent medical.

A existat un acord aproape universal între conducerea ACP că medicii au pregătire și abilități unice, care îi fac calificați în mod special pentru a exercita responsabilități avansate de conducere clinică pentru îngrijirea bazată pe echipă. Dar s-a recunoscut, de asemenea, că APRN-urile, NP-urile și alți profesioniști non-fizici sunt membri esențiali ai echipei și, în unele cazuri, s-ar putea să fi fost împiedicați să practice până la întreaga măsură a pregătirii și abilităților lor prin cerințe de supraveghere internă prea restrictive. și legi de stat prea restrictive. Unii dintre membrii ACP au favorizat o atitudine mai dură, medicii care ar trebui să fie întotdeauna responsabili, în timp ce alții au fost deschiși la o abordare mai nuanțată care a subliniat colaborarea și partajarea responsabilităților clinice în cadrul echipelor, punând mai puțin accent pe cine ar trebui conduce spectacolul. În timpul procesului de redactare a lucrării, ne-am angajat într-un dialog constructiv cu membri respectați ai profesiei de asistent medical, căutând să găsim un punct comun acolo unde este posibil sau, cel puțin, să evităm să folosim cuvinte (cum ar fi medicul "supraveghere") pe care le-am învățat de la ei au fost privite ca fiind ofensive, creând bariere retorice în calea obținerii unui acord.

În cele din urmă, cred că lucrarea a atins exact echilibrul potrivit, afirmând că medicii au o pregătire și abilități unice și mai avansate care îi fac calificați în mod special pentru a exercita responsabilități clinice de conducere pentru o echipă, susținând în același timp contribuțiile importante și esențiale ale personalului înalt instruit. APRNs, NPs, PA, farmaciștii clinici și alții în partajarea responsabilităților de îngrijire a pacienților, cu toți membrii echipei cărora li se permite să practice întreaga măsură de formare. Cu alte cuvinte, am venit cu o abordare nuanțată a problemelor responsabilităților clinice de conducere în cadrul unei echipe, mai degrabă decât să definim problema ca fiind despre cine este responsabil.

Problema este că propunerea VA este orice altceva decât nuanțată, deoarece încadrează problema ca o alegere binară: Sunteți pentru sau sunteți împotriva permisiunii APRN-urilor să practice independent, prevenind orice legi de stat de licențiere care le împiedică? Prezentat în acest fel, este vreo surpriză faptul că a dus la o altă luptă divizorie între profesioniștii din domeniul medical și cei din asistență medicală?

ACP, la rândul său, consideră că există o modalitate mai bună. În comentariile noastre cu privire la propunerea VA, depuse luni, am oferit o alternativă la propunerea VA, care încearcă să îndepărteze discuția de la considerațiile de "independenţă" și "ierarhie" la modul de organizare a unor echipe de îngrijire clinică funcționale, centrate pe pacient, care folosesc abilitățile fiecăruia în măsura maximă a pregătirii și abilităților lor clinice, pe baza principiilor din lucrarea noastră din 2013.

Alternativa noastră a oferit următoarele puncte cheie:

Adaptează echipele de îngrijire la nevoile individuale ale pacienților. În timp ce ACP nu susține propunerea VA de a preveni în mare măsură legile de licențiere de stat de a acorda autoritate de practică independentă totală APRN-urilor, propunem o alternativă care să corespundă pacienților cu profesioniștii din domeniul sănătății din echipă care au pregătirea și abilitățile necesare pentru a-și satisface nevoile de îngrijire, modelat pe baza recomandărilor din documentul de poziție 2013 al ACP.

Mențineți accesul la medicul personal. Exprimăm sprijin pentru ca veteranii să poată avea acces la un medic personal care acceptă responsabilitățile clinice pentru îngrijirea "persoana intreaga," în concordanță cu modelul de casă medicală centrată pe pacient. Într-un comunicat de presă care rezumă recomandările noastre către VA, președintele ACP Nitin S. Damle, MD, a observat că "În timp ce medicii din medicina internă au pregătire unică pentru a-și exercita responsabilitățile clinice de conducere pentru echipă și pentru a avea grijă de adulții cu boli complexe și provocări de diagnostic, pacienții ar putea fi priviți în mod corespunzător de către alți membri ai echipei de îngrijire clinică – inclusiv asistenți medicali – în funcție de specificul lor. nevoile clinice și circumstanțele, medicii fiind disponibili pentru recomandare sau consultare, după cum este necesar."

Statele ar trebui să își reexamineze legile. Deoarece asistența medicală primară cuprinde diverse activități și responsabilități, este simplist să privim asistența primară ca pe un singur tip de îngrijire care este cel mai bine furnizat în mod uniform de către un anumit profesionist din domeniul sănătății. Pentru a ilustra, scrisoarea noastră observă că o asistentă medicală înregistrată în practică avansată care oferă asistență primară proporțională cu pregătirea sa poate consulta sau trimite un medic de medicină internă, un medic de familie sau un alt medic specialist atunci când este prezentat cu un pacient cu o complexitate semnificativă conditii medicale.

Echipele eficiente de îngrijire clinică permit fiecărui membru al echipei să practice întreaga măsură a pregătirii și experienței urotrin crema lor, a observat ACP. În timp ce ACP nu acceptă prevenirea legilor de acordare a licențelor de stat, aceasta încurajează ferm statele să își examineze legile pentru a se asigura că toți clinicienii sunt capabili să practice întreaga măsură a pregătirii și abilităților lor în timp ce practică în cadrul unei echipe dinamice de îngrijire clinică.

Acces la "virtual" echipa de îngrijire. Scrisoarea noastră menționează că, în special în zonele de lipsă de medici, ar putea fi imposibil ca pacienții să aibă "o relație continuă cu un medic personal instruit pentru a oferi primul contact, îngrijire continuă și cuprinzătoare. De asemenea, este posibil ca aceștia să nu poată avea acces imediat la fața locului la alți membri ai echipei, care ar putea fi situați la o anumită distanță de locul în care locuiește pacientul și au acces la îngrijiri medicale. În astfel de cazuri, colaborarea, consultarea și comunicarea între clinicianul sau clinicienii de îngrijire primară care sunt disponibili la fața locului și alți membri ai echipei din afara zonei care pot avea pregătire suplimentară și distinctă și abilități necesare pentru a satisface nevoile de îngrijire a sănătății pacientului sunt imperative. .

Back to top