Blog

Latest Industry News

Cercetători, cu toate acestea, au observat severitatea clinică a COVID-19 gol dacă aliniază cu noii biomarkeri sistematici.

Cercetători, cu toate acestea, au observat severitatea clinică a COVID-19 gol dacă aliniază cu noii biomarkeri sistematici.

Or modalitate extracorporală dă purify (EBP) of blood și folosește to improve inflammation dezadaptativă.

Rodney Rosalia și colab., Cu un articol recent despre căutarea unui lider de afaceri, studiu sau varietate de parametri longitudinali implică inflamația sistematică a pacientului cu COVID-19 la pacienții corpului EBP. Raportați că sau EBP s-aus redus inflammation atipică – ca și mine pentru a opri progresul zilei.

Studiul de cohortă a 44 de cazuri consecutive de COVID-19ertrate ca hemofiltrare venoasă extracorporală continuă să cicleze (CVVHF) cu hemodiafiltru de fixare a citokinelor (CAH). Hemodiafiltru al cytokinei cool from AN69ST (oXiris®) folosit aici. Acest dispozitiv poate reduce nvii do cytokine, pentru support to stabilize hemodynamic, și to probabilității from supraviețuire to creșterii. Aici, cercetătorii efectuat analiza cronologică a biochimie, inflamație, gaze sânge parami parametri semnale vitale ale pacienților cu COVID-19 affix your EBP.

Or purify this sangelui asociat cu normalizarea mai multor biomarkeri care sunt Legați de severitate COVID19. Toți pacienții au fost treats a CVVHF cycle cu • 1 cu CAH.

Dintre aceștia, 30 de pacienți severi au primit CVVHF-CAH în decurs of 4 – 12 hours of hospitalization. Există, de asemenea, 14 pacienți care au trăit moderat și au progresat moderat EBi plasați fără EBP în timpul internării.

The hyperinflamation was the hypercoagular and suspicionată corelație cu the protein C-reactivă (CRP), or IL-6, or feritină, left or dehydrogenază a lactatului, left the D-dimer. IL-6 a fost inductorul preliminar al secțiunii hepatice hepatice a CRP. Cu toate acestea, încă o asociere eșuează între IL-6 și CRP Г observat în acest studiu. Biomarkerul Ferritin ™ asociat cu COVID-19 sever. Astfel, crescute concentration of LDH reflect sorum la țesutul / destroy cell; A biomarker important pentru fibrozei pulmonari idiopatici severității.

Modifică progresiv această asociere care o reduce la feritină, CRP, fibrinogeniu, diferențiază markerul inflamator sau definește numărul citopenic (număr scăzut de sânge din celulă). Cercetătorii notează că citopeniile însoțesc frecvent sau hiperinflamarea. Normalized EBP counts în acest studiu. Hipercoagulabilitate Validat prin fibrinogeneză și doi dimeri D. În mod consecvent, dimerul D this observat donate pentru a crește acest studiu.

This important reținut cX oisir reduce nivelurile semisemnificative of CRP la pacienții non-severe, give more puțin la pacienții severe. Când hematological parameters au arătat o scădere continuă, tensiunea arterială a crescut evident în coortex sever. Pacienții care cedează COVID-19 afișează măsuri repetitive de îngrijire LDH depășesc punctul lor critic inițial. LDH poate fi sa proeminent indicator for the patient COVID-19 sever pentru o distings it necesar pentru asistență medicală imediat.

Cercetători, cu toate acestea, au observat severitatea clinică a COVID-19 gol dacă aliniază cu noii biomarkeri sistematici.

Pacienții severi vor prezenta, de asemenea, sa topire treptată a capacității lor de saturație periferică scăzută (SpO2) I breathed with oxygen.

Cercetătorii au observat, de asemenea, bacteriene co-infection ridicate în raport cu anii precedenți. Din acest studiu, mortalitatea la 36.3% raton in cohortă.

The creștere will continue to IL-6 this observatory la pacienții care cedează în cele din urmă în ciuda a repetitive cyclofilm of hemofiltrare. Cu toate acestea, hemofiltrarea repetitivă a fost eliberată ca rezultat al celui mai mare pacient cu IL-6 COVID-19.

În concluzie, cercetătorii described cursul detaliat sau clinic, sa rezultat, this was the longitudinal analysis of the multipli parametril sau clinici ai sângelui de la doi biomarkeri, give nu severa împotriva oamenilor cu purify COVID-19 sever trateaz. sélele utilizate this is purifying the extracorporeal to sélelui, hemodiafiltru fixing the oXiris® of the citokine.

Acest studiu al coortei din prospect evaluate its rezultat asociat cu EBP for inflammation control. Arătați că sau EBP îmbunătățește acest efect asupra pacientului – asociativ care reduce perceptibilitatea mediatorilor inflamatori numărătorilor, proteinele acute ale defi aiei celor două citopenii. Astfel, EBP este o modalitate care se unește într-un sfert la limita sistematică; în consecință, puteți folosi folosind pentru a stabiliza condițiile clinice the severe COVID-19 patient.

Notă * Important

the MedRxiv publică rapoarte științific preliminare care par-node au fost donate revizuite și, în consecință, ar trebui să fie considerat ca fiind concluent, ghid de practică clinică / saudat-relaționat caionat, cadratamentul său a stabilită informații.

Referință jurnal:

  • Purifying the extracorporeal sangelui pacienților cu COVID-19 moderate și severe: un studiu prospectiv de cohortă Rodney Rosalia, Petar Ugurov, Dashurie Neziri, Simona Despotovska, Lidija Veljanovska-Kiridjievska, Emilija Kostchezlanuzski, 10/20, Vill / 2020. Doare:

https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/„Https://www.news-medical.net/?tag=/Drugspage=4″,”200″,”OK”, https://www.news-medical.net/?tag=/Pulmonary-Fibrosis ” , “200”, “OK”, “” https://www.news-medical.net/?tag=/Drugspage=3″,”200″,”OK, “” https: //www.news-medical .net /? tag = / Drugspage = 2365 “,” 200 “,” OK “,” https://www.news-medical.net/news/20200913/International-trial-of-blood-thinners-for-COVID -19-treatment-începe.aspx “,” 200 “,” OK “,” Până the 13 septembrie 2020

A recent report from the National Institutes of Health (NIH) a anunțat că a două studii clinice de fază 3 for exploring the dilution of sodium ca treatment with COVID-19.

Aceste studii, cunoscute sub numele de ACTIV-4 Antithrombotice, fac parte din cele trei adaptive plan în acest domeniu de cercetare clinică, inclusiv Initiative Accelerating COVID-19 Interven 19ii therapeutice și vaccinuri (ACTIV). It is așteaptă ca acestea să offer date noi privind siguranța și aces aceste medicamente în treatment for COVID-19 activ și convalescent.

Imaginați-vă Credit: Studiovin / Shutterstock

Raționamentul procesului

Multe studii au demonstrat prezența mai multor ieftine în vasculatura medium și microscopică. As for this or complicicație of temut, it appears poate fi associată with leziuni ale organelor, cerebrovascular attack, cord attack și pulmonary embolism.

A fost important să se studieze înainte ca acesta să fie important pentru sănătatea terapiei anticoagulante cum să ajute pacientul cu COVID-19. Acestea sunt finanțate de Operațiunea Warp Speed, inițiativă prezidențială pentru a accelera decvoltarea unor terapii eficiente pentru această afecțiune.

Proiectare prin încercare

Du-te la studii vor data încorpora de la molimă sau Sută de centrul DIN întreaga Lume, de îngrijire implică patienți version Diferite Faze ale bolilor (de îngrijire Nu Sunt spitalizați, spitalizați version prezent ȘI externați dinitalital Dupa Recuperare severă Pána Ince recupern Î.I. erc recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper recuper la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la include pe cele din primele două categorii.

Center of antithrombotic studii ACTIV-4 this întârziată în locurile în care există îngrijire sau preved ridicol la COVID-19, pentru o recrare patienți pentru tartament cu diferite diluanții de sânge. Studiul are an adaptive design – number, tipul și dozare regimurile anticoagulant differentiator pot fi varte pe perioadei parcursul de încercare în conformitate cu date de urgență, astfel încât să se minimizeze timpul necesar pentru problem. Reia o anumită jacanta

Bratul pacientului spitalizat în prezent la studii, numit brațul ACTIV-4 pentru antithrombotice, it analyz module în care different12 de heparină afetează riscul de coagulare și rezultatele the patient spitalizați. Au fost determines-12 mici și mari, cu adăugarea medicamentului pe măsură ce trebuie să vină în timpul procesului. Îngrijirea standard goes continues for toți patient, după cum this needar în individual mod.

Povești Connect

Brațul ambulatory ACTIV-4-Antitrombotic this of the forehead rolul anticoagulantelor asupra cardiovascular complication potentiali potential pulmonary lethal the patient with boală ușoară. În plus, give her their demographer, clinic of de laborator, precum probe probele de sânge, vor fi recovery pentru adjusts the selectare unor us ținte utile pentru treatment bii biomarkeri care pot prezice riscul de complicații în această afecțiune. Acest braț va fi placebo control, care a instruit primul grup de intervenție, doză mică, respectiv, doză mare de apixaban.

Principal obiectivul this of the cauta

Medically these from a împiedica aglomerarea proteinelor din sânge și to thrombocyteler și formarea cheagurilor. Cause for care is confrunt cercetătorii din COVID-19 east of afla punctul în care această intervenție va fi eficient. Spune director of NIH, Francis Collins, “În prezent nu există un standard de îngrijire pentru anticoagulare sau spitalizați pacient cu COVID-19 existi exist or need disperată de dovezi clinice care să ghideze practice.”

Anchetatorii își propun să găsească modalități prin care să crească activitatea anticoagulantă naturală a selecției pentru a reduce aceste complicații în COVID-19. Heparin is potenialul de a îndeplini acest rol, to give the necessary date clinice pentru to afla doza potrivită și ce alters medico ar trebui adăugate. Multe universități sunt implicate în planify încercări și dezvoltare de protocoale și analize.

This is a part of public-privat care vizează dezvoltarea unui răspuns coordonat pentru a facilita dezvoltarea noi terapii și vaccinuri pentru această afecțiune. A later study treilea this plan will lead to the diluanților de sânge asupra patient recovers the RT PCR test negative for to explore șansele de to reduce riscul formării cheagurilor de sânge în convalescență.

Avantaj

Proiectarea acestor studii, în care rețelele existent sunt asamblate pentru a avea testare rapidă simultană, scare the anticoagulanților, will contribute the obținerea unor rezultate mai rapide.

După cum spune Gary Gibbons, directorul NHLBI, „Evaluarea și integrarea activistului existent în oferirea de progrese uriașe ne permite să vă oferim din ce în ce mai mult.” Cercetătorii speră că proiectarea, studiul va permite finalizarea anizei, oferindu-vă o îngrijire clară a acestui cel mai benefic mod de integrare a anticoagulantului în procesul de tratament.

Surse:

  • Nih.gov. (2020). NIH ACTIV Initiative lansează studii clinic adaptive de trag de coagulare a sangelui pentru COVID-19. . Acces pentru 12 septembrie 2020.
  • Moreno, J. E. și colab. (2020). Cercetătorii încep studii clinice care examinează diluanții de sânge ca treatment with coronavirus. . Data accesului din 10/09/20.

„Http://www.news-medical.net/news/20200730/New-blood-test-can-detect-prostate-cancer-and-confirm-the-stage-of-the-disease.aspx”,”200 “,” BINE “,” 30 iul 2020

A new test of sânge dezvoltat de oamenii from știință și criterieni this capabil să detecteze prezența cancerului de prostată și să confirm avansat this. В 

Testul this mai precise decât current method of detecting cancerului de prostată

Or echipă from the Universitatea Nottingham Trent și Spitalele Universitare Leicester NHS Trust this implicată în lucrare, without care spun că ar putea reduce biopsiile invazive with approximate 70% thei could adjusts the identification of patient or care au fog de treatment urgent maten a monitoring sau .

Testul this, of similar, more precise than current method of detecting cancerului of prostate si this capabilis confirms stadiul bolii with a precision of 99%.

Cancerul de prostată afectează în principal bărbații cu vársta plague 50 de ani celi este cel mai frecvent cancer la bărbații din Marea Britanie. Plague 47,500 from bărbați sunt diagnostici în fiecare an, more than 11,500 murind de boală.

Echipa to decoperit cata cancerul de prostată poate fi identificat principal moduri ale sistemului immunize din sânge, în special celulele albe care sunt responsabile pentru protejarea organismului împotriva infecției bolilor și bolilor.

Bazandu if profitable previous, au conceput a simple sange test instruments instrument of calcul care combinate pot confirms prezența sau absența sau cancerul de prostată și, de asemenea, stadiul – cu riscul scăzut, measure sau ridicat.

Computational model sunt capabile să învețe din datele antere ale pacientului pentru a face predicții precise when the information privii noi, nevăzute previous.

Profit, grijă de a implica Universitatea Universității Loughborough, dacă este publicată în revista eLife.

A test of sange antigen specific prostate (PSA) this used în prezent pentru deterea cancerului de prostată, give mulți barbați with a ridiculous level of PSA and cancer of prostată, iar unii cu boală – chiar dacă sunt agresivi – prezintă normal level of PSA.

In the PSA nivelul funcții, this position is possible only if the biopsy tisulară pentru a confirma cancerul – give it looks to fi cancer în acest prezent în întreaga prostată și acest lucru dificil de atins, rezultate sunt Adesi incorecibilestă șunt Adesi incorecec.

No test to be used in a PSU test, in benefit of care without prezintă simptome, give care to a ridiculous level of PSA allowi permit criterienilor să pună în apply strategiile adevate.

Deoarece acest lucru este necesar numai dacă este necesară o intervenție urgentă, este posibil să se detecteze un cancer de prostată exact. Addresses noastre nu dau identifies prezența bolii, ci și „în crucial mod” semnificația clinică aciaia. Puneți-vă în fața celui mai bun fund al celei mai decadente abordări actuale. Acest lucru îi goes scuti but bărbați de proceduri invazive useless și îi goes adjuta pe medici care să fie după urmărească sau să Gestioneze activ pacienții, sizzle tuni tunuri Când sunt asimptomatici, give the most level of PS. Datorită reducerii biopsiilor inutile, acest lucru ar duce, de asemenea, economiile semificative pentru NHS

Professor Graham Pockley, Director at the Universității Nottingham Trent John van Geest Centrul de Cercetare a Cancerului

Îmbunătățirea capacității noastre de a detectează bărbații care of prostate cancer semnificativ clinic nu numai cava reduce populația asupra NHS, ci va evita impactul impactului psihologic inutil la diagnosticul cancerului de prostată cu riscul scăzut.

Professor Masood Khan, urologist consultant at Universitatea Spitale Leicester NHS Trust profi profesor invitat la Universitatea Nottingham Trent

Sursa: Referință jurnal:

Hood, S.P., coli colab. (2020) Identify the prostate canceruli risi to riscului său clinic la bărbații asimptomatice folosind învățarea automată fenotipare to the cellule subsetului ucigașe naturale cytometrice cu flux sanguin periferic de înalt. eLife. .

„Http://www.news-medical.net/news/20200730/Scientists-develop-a-blood-test-that-can-spot-Alzheimers-disease-early.aspx”,”200″,”OK”, ” Până la 30 iulie 2020

Boala Alzheimer this or boală neurodegenerativă ireversibilă și încă nu există modalitate or treat. Fines cazuri ale afecțiunilor sunt diagnosticate cu ton cu progres de plecare, ceea ce face greu de gestionat. Acum, cercetătorii au dezvoltat un nou test care poate detecta boala Alzheimer din timp.

Rezultatele studiului, care au fost announce the International Award to Asociației Alzheimer, au arătat ca noul test al bolilor Alzheimer a avut o precizie extremă de mare pentru deterea substanțelor chimice din sânge care sunt specifice bolii.

Back to top